Sentralstøvsugere Bolig

Last ned brosjyre vedrørende sentralstøvsugere for bolig ved å trykke på bildet over

Beam/elektrolux & østberg

Ved å velge en kvalitet støvsuger fra Beam Elektrolux eller Østberg så har du investert i kvalitet, veldig høy sugeevne, og enkel rengjøring av støvbeholder, og velger du i tillegg en modell med Gore Tex filter, så trenger du nesten bare tenke på tømme beholderen. 

Allianse modellen til Beam leveres med forskjellige størrelse innen sugeeffekt, den unike regulatoren som justerer motoreffekten trinnløst fra håndtaket er genial, her merkes også at maskinen er bygget for å levere, noe den absolutt gjør. 

Vi hadde en kunde som slet med hundeår i løse tepper og  kunden endte opp med den aller kraftigste støvsugeren til Beam (SC3500), hun fortalte at hun aldri hadde opplevd at teppene løftet seg etter støvsugeren før, og at hun med et smil fortalte hun følte det var best hunden var i bur mens støvsugeren gikk 🙂 Denne maskinen har to parallell koblet motorer som gir en ytelse på hele 1200 Airwatt, så trenger du høy kvalitet og ekstrem høy sugeeffekt, så er denne absolutt å anbefale.

Sentralstøvsugere for næring

Last ned brosjyre vedrørende sentralstøvsugere for næring ved å trykke på bildet over.

Sentralstøvsuger næring

Industriserien kan betjenes av opp til 7 personer samtidig og kan kobles sammen med flere maskiner, noe som betyr at størrelsen på bygget aldri vil være noen hindring.

HOVEDKARAKTERISTIKKER:

  • Tilgjengelig i 10 varianter
  • Dimensjonert for 3 til 7 brukere samtidig

  • Alle modeller er utstyrt med vekselretter

  • Polyester vaskbart patronfilter for alle modeller

  • Vedvarende kontroll for depresjon på alle modeller

  • Termisk og oppsugingsbeskyttelse